✔ Overholder alle aftaler  ✔ Høj kvalitet og præcision  ✔ Konkurrencedygtige priser

Telefon: 30 30 56 97   |   Mail: info@mhkran.dk

AFHENTNING AF HAVEAFFALD TIL AFTALT TID OG PRIS

Er du i gang med et projekt, som resulterer i store mængder haveaffald? Så kommer vi gerne og henter det for dig. Hos MH Kran & Transport ApS tilbydes professionel afhentning af haveaffald samt leje af container til haveaffald. Vi holder til i Slangerup og tilbyder derfor hjælp til kunder i og omkring Frederikssund, i resten af Nordsjælland og København.

Står du og skal i gang med at ordne en have, som har fået lov til at gro vildt uden at blive vedligeholdt? Så vil der typisk være en masse haveaffald, som skal køres bort, hvilket vi gerne hjælper dig med. Vi tilbyder afhentning af haveaffald i forbindelse med enhver opgave, hvor der ønskes hjælp til dette. Vi sørger for, at bortskaffelsen af haveaffaldet sker under de rigtige vilkår. Vi tilbyder desuden leje af container til dit haveaffald, hvilket gør arbejdet meget lettere for dig.

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at en aftale er en aftale. Derfor foretager vi altid afhentning af haveaffald til aftalt tid og pris. Vi gør det nemt for dig, så du ikke selv skal bekymre dig om borttransportering af affaldet. Du kan med andre ord med fordel kontakte os for professionel hjælp.

Professionel afhentning af haveaffald til skarpe priser

Vi servicerer en bred vifte af kunder – lige fra private grundejerforeninger og boligselskaber til entreprenører og håndværkere. Vi kan tage os af både store og små mængder haveaffald, tømning af grengårde og andre opgaver på området. Dog er det vigtigt, at haveaffaldet ligger tilgængeligt –maksimalt ti meter væk fra hegn eller hæk, da det ellers besværliggør vores arbejde.

Uanset om vi skal stå for afhentning af haveaffald, eller om du ønsker at leje en container til affald, så kan du forvente konkurrencedygtige priser og god service, når du samarbejder med os. Vi lægger vægt på at have en god dialog med den enkelte kunde, så vi kan høre om dine ønsker og behov. På den måde er vi sikret et godt samarbejde og tilfredse kunder ved hver enkelt opgave.

Du kan derudover forvente at møde et imødekommende personale med stor erfaring inden for branchen, når du får hjælp af os. Vi sætter dine ønsker og behov i centrum og hjælper dig gerne med kompetent sparring på de områder, hvor du har brug for det.

Kontakt os for at aftale nærmere

Mangler du hjælp til bortkørsel af jord eller afhentning af haveaffald, så kontakt os for at aftale nærmere. Vi er ikke blege for at give et godt tilbud på afhentning af haveaffald hos dig. 

Skal du have leveret ny jord eller grus - eller leje en container til affald, så kan vi også hjælpe dig. Du kan forvente lave priser og høj kvalitet, når du samarbejder med vores vognmand, hvilket gælder alle opgaver. 

Vi kan kontaktes på telefon 30 30 56 97 eller på info@mhkran.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og laver en aftale, som passer dig.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

KONTAKT OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så benyt dig venligst af nedestående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

MH Kran & Transport ApS

CVR: ​28328117

FIND os

Lystrupvej 78, 3550 Slangerup

Find os på Google Maps

Kontakt os

Tlf.: 30 30 56 97

E-mail: info@mhkran.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.