✔ Overholder alle aftaler  ✔ Høj kvalitet og præcision  ✔ Konkurrencedygtige priser

Telefon: 30 30 56 97   |   Mail: info@mhkran.dk

BORTKØRSEL AF JORD MED FOKUS PÅ KVALITET

Er du i gang med et projekt, der indebærer store mængder af jord? Så kontakt os for at få hjælp til bortskaffelse eller levering af dette. Vi er en professionel vognmand, som står klar med de rette redskaber i forbindelse med bortkørsel af jord. Vi holder til i Slangerup nær Frederikssund, men kører også gerne i resten af Nordsjælland, i København og mange andre områder.

En vigtig faktor i forhold til bortskaffelse af jord er, om jorden er forurenet eller ej. Er jorden forurenet, er den farlig for grundvand og andre miljødele og skal opbevares under særlige forhold. Er den derimod ikke forurenet, kan den genanvendes. Hvis du på forhånd ved, at jorden er forurenet, bør du derfor fortælle os det. Er det ikke afgjort, skal der foretages en analyse inden bortkørsel af jord.

​​

Erfarent firma til bortkørsel af jord

Som professionelt firma tilbyder vi også afhentning af jord eller anden form for bygge- og haveaffald. Vi står til rådighed hos både private- og erhvervskunder samt entreprenører eller håndværkere.

Vi er hurtige og effektive i vores arbejde og kommer naturligvis altid til aftalt tid – alt sammen til en attraktiv pris.​

Overskydende jord kan være, hvis du eksempelvis har gravet ud til bed, pool eller tilbygning. Afhængigt af mængden af jord afhenter vi den i enten bigbags eller med container. Derfor er det vigtigt, at jorden ligger tilgængelig maks. ti meter væk fra hegn eller hæk.

​​Ring og få et tilbud på bortkørsler

Mangler du hjælp til bortkørsel af jord, så kontakt os for at høre mere om priser, så vi kan aftale nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 30 30 56 97eller på mail info@mhkran.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger.​

KONTAKT OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så benyt dig venligst af nedestående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

MH Kran & Transport ApS

CVR: ​28328117

FIND os

Lystrupvej 78, 3550 Slangerup

Find os på Google Maps

Kontakt os

Tlf.: 30 30 56 97

E-mail: info@mhkran.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.