✔ Overholder alle aftaler  ✔ Høj kvalitet og præcision  ✔ Konkurrencedygtige priser

Telefon: 30 30 56 97   |   Mail: info@mhkran.dk

LEVERING AF GRUS​ OG ANDRE BYGGEMATERIALER

Mangler du grus eller jord til dit næste projekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos vognmand MH Kran & Transport ApS tilbydes nemlig professionel levering af grus og jord og afhentning af haveaffald

Vi har stor erfaring på området og kan levere forskellige former for grus, sand og jord. Vi holder mest til i Slangerup og Frederikssund i Nordsjælland, men kommer også gerne uden for disse områder, eksempelvis København og hele Storkøbenhavn.

Vi er et firma med mange års erfaring inden for faget, hvorfor vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver inden for både bortkørsel af jord og levering af jord og grus. Vi ved, hvor vigtigt det er med præcision, så det øvrige arbejde kan komme videre. Derfor overholder vi også altid alle vores aftaler og budgetter.

Hvad koster grus?

Vi sigter mod at være en billig leverandør, hvorfor du hos os altid finder konkurrencedygtige priser og gode tilbud levering af grus. Den nøjagtige pris på grus afhænger af, hvilken type du skal have leveret.​

Vi tilbyder blandt andet:

  • Sandkassesand
  • Støbemix
  • Stabilgrus

Ved levering af sand og grus står vi klar med vejledning og rådgivning, hvis du har behov for det. Det kan nemlig være svært for dig som privatkunde at vide, hvor meget der skal bruges. Her skaber vi en tæt dialog med kunden, så du kan få præcis den vare, du skal bruge.

Kontakt os for et tilbud på levering af jord eller levering af grus

Lyder levering af jord som noget for dig, så kontakt os for at få et godt tilbud. Vi står altid klar med personlig rådgivning, så du kan finde de rette materialer efter dine behov.

Kontakt os på telefon 30 30 56 97 eller på mail info@mhkran.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med et godt tilbud på levering af grus til dig.​

KONTAKT OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du en specifik opgave, der skal udføres, så benyt dig venligst af nedestående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

MH Kran & Transport ApS

CVR: ​28328117

FIND os

Lystrupvej 78, 3550 Slangerup

Find os på Google Maps

Kontakt os

Tlf.: 30 30 56 97

E-mail: info@mhkran.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.